Sve kategorije
EN

Početna>O nama

KO SMO MI

Hunan Xiangyan Seed Industry Co., Ltd.(semenka paprike),holding podružnica Yuan Longping High-Tech Agriculture Co., Ltd, osnovana 1988. godine sa registrovanim kapitalom od 5 miliona USD. To je vodeće provincijsko preduzeće poljoprivredne industrijalizacije koje se fokusira na uzgoj, proizvodnju, razvoj i prodaju novih sorti povrća , uglavnom se fokusiraju na sorte ljute paprike.

Novo sjedište kompanije, smješteno u selu Longwangmiao, u gradu Chunhua u okrugu Changsha, osnovano je 2014. godine sa građevinskim površinama od 4290 kvadratnih metara, što uključuje modernizovanu opštu zgradu, uključujući hladnjaču, skladište, jedinicu za obradu, kontrolu kvaliteta, istraživanje i razvoj i službeni posao.

Kompanija je posvećena komercijalnom sistemu uzgoja sa jakim timom za uzgoj. U međuvremenu, kompanija je izgradila R&D stanice i demonstracijske stanice u različitim ekološkim regijama Kine kao što su Hunan, Hainan, Guangdong, Yunnan, Henan, Shandong, Shanxi itd. i objavila više preko 200 novih sorti ljute paprike, patlidžana, krastavca, bundeve, tikvice, sunđera, pasulja, pakčoja i drugog povrća i nagradilo više od 40 artikala naučnih i tehnoloških dostignuća na različitim nivoima. Kompanija je uspostavila zdravu marketinšku mrežu širom zemlje i sarađivao sa preko 10 zemalja jugoistočne Azije u istraživanju i razvoju i razvoju sorti. Snaga uzgoja i tržišni udio ljute paprike Hunan Xiangyan Seed Industry Co., Ltd. je 1. na kineskom tržištu sjemena povrća.

Kompanija je stekla kvalifikaciju za uvoz i izvoz sjemena povrća, kao i član Udruženja sjemena Azije i Pacifika (APSA), potpredsjednik poduzeća Kineske asocijacije sjemena za povrće, podružnica potpredsjednika strateškog saveza standardizirane tehnološke inovacije kineske ljute paprike industrija, prva serija AAA kreditnih primjera poduzeća kineske industrije sjemena, ključna kreditna poduzeća kineske industrije povrća. Registrirani zaštitni znak ”Xiangyan” je nagrađen kao kineski poznati zaštitni znak.

Kompanija podržava poštenje, nauku i tehnologiju, uzgajivače i naporan rad kao svoje osnovne vrednosti, nastojeći da bude izuzetna kompanija za seme povrća u Kini. Koristi dobre prednosti brenda i snage istraživanja i razvoja kako bi donela značajan profit distributerima, farmerima, akcionarima i štabove i kreiranje šarenih sorti povrća za potrošače.

POVIJEST

1988, pokrenuta je prva hibridna sorta paprike pod nazivom “Xiangyan No.1”.
1991, brend “Xiangyan” registrovan u Kini.
1996,Xiangyan serija ljute paprike posedovala je najveće površine za sadnju u svetu i tržišni udeo je dostigao i do 70% u Kini sa prodajnim količinama od 800 tona, prihodima od prodaje od više od 9 miliona USD i profitom od 5.5 miliona USD semena ljute paprike.
1997, “Xiangyan” je nagrađen kao poznati brend Hunan.
1999, integrisao solidan prihod od prodaje i profit kompanije Xiangyan sa reputacijom brenda Pro. Yuan Longping, Yuang Longping Agriculture High Technology Co., Ltd. je osnovan i uvršten 2000. godine.
2006, ovlašteno kao poduzeće “Nova i visoka tehnologija” u provinciji Hunan.
2006, stekla dozvolu za uvoz i izvoz sjemena.
2010, "Xiangyan" je nagrađen kao "China Famous Brand" što je bila prva titula u kineskoj industriji sjemena povrća.
2016, nagrađen kao ključno preduzeće kineske industrije sjemena povrća.
2020, nagrađen kao vodeće preduzeće za industrijalizaciju poljoprivrede u provinciji Hunan.
2020, Mitsui je imao 30.4% dionica kompanije Xiangyan.
2021,sarađivao sa Poljoprivrednim univerzitetom Hunan na inovacijama, identifikaciji i skriningu resursa germplazme, selekciji i uzgoju sorti, zelenoj i efikasnoj tehnologiji uzgoja i obuci talenata ljute paprike.

FARMLAND SHOW

Poljoprivredno zemljište

Počasti i sertifikat


 • Hunan Famous Trademark
 • Kineski poznati zaštitni znak
 • Ključno vodeće preduzeće industrijalizacije poljoprivrede
 • Inženjerski istraživački centar Hunan
 • Baza za popularizaciju nauke provincije Hunan
 • Certifikat o kreditnoj sposobnosti preduzeća
 • Kreditna ključna preduzeća Kineske industrije sjemena povrća
 • Zlatna nagrada za Xianla 7 ljuta paprika
 • Zlatna nagrada za Xianla 4 ljutu papriku
 • Potpredsjednik jedinice Kineskog udruženja sjemena ogranka za sjeme povrća
 • Članstvo u Kineskom udruženju povrća
 • Potpredsjednik jedinice Kineskog udruženja sjemena ogranka za sjeme povrća